In zijn diverse mental golf workshops ‘Mentaal optimaal golfen’ geeft golf coach Marcel Schlimbach vanuit zijn visie op en passie voor golf – met zijn unieke, inspirerende en uiterst leerzame Mental Golf Methodology® – golfers de routekaart met bijbehorend
golfactieplan naar echt golfsucces. Een golfer gaat zelf direct op de juiste manier actief
aan de slag met veel binnen- en buitenoefeningen. Bij deelname ontvangt de golfer zijn of haar persoonlijke Mentaal Golfvaardigheidsbewijs.
Grijpt u als golfer deze unieke kans? Meld u dan nu aan voor de actuele Workshop.

Overige Mental Golf Workshops
De Workshops zijn er in alle gewenste omvangen en zijn desgewenst samen te stellen uit diverse modulen. Zie voor informatie over de overige mental golf workshops de ‘Mini Mental Golf (Master)Classes pagina.

Kansen voor bedrijfsleven-golfers-golfclubs-golfteams
Doorlopend worden diverse Mental Golf Workshops georganiseerd. Ook kunnen deze Workshops op uw eigen locatie (Nederland, België en zelfs internationaal) – al dan niet ‘in company’ worden gehouden. Dat kan bijv. op uw bedrijf, uw organisatie, uw golfclub of in een hotel, restaurant of conferentiegebouw zijn.
Ook staat Marcel als onafhankelijke golf coach open voor begeleiding van golfteams of een cluster van wedstrijd-golfers (combinatie van inzichten delen en personal team coaching)

ACTUELE GOLF WORKSHOP VOOR 2011: Mentaal Optimaal Golfen met Zen

“Na het volgen van deze Golf Workshop zal golfen voor u nooit meer hetzelfde zijn als dat het NU is. Het wordt alleen maar leuker en beter! WAAROM? Dat vertel ik u graag tijdens mijn workshop.” ~ Marcel Schlimbach

Inschrijving:
INSCHRIJVING of via marcel@par4.eu